Preminuo Fuad Zrno uposlenika OŠ “Kiseljak 1”

Fuad je treća osoba koja je preminula od posljedica COVID-a 19, a da je dio uposlenika OŠ “Kiseljak 1”.

Dženaza namaz će se obaviti danas u 17h na mjesnom mezarju Bilalovac.

Od Fuada se oprostio i kolektiv Škole na čelu s direktorom Merhemićem, a njihove riječi u cijelosti prenosimo u nastavku.

“Nažalost, naša Škola je dobila još jednu tužnu vijest, još jedan težak gubitak za sve nas. Ovo je teško razdoblje u našim životima, svaki dan čujemo nove potresne informacije i redaju se tužni događaji oko nas i trebaće dosta vremena da se nakon svega oporavimo.
Nakon što smo na početku školske godine izgubili Hikmeta Murtića i Mustajbegović Sabru, danas smo dobili tužnu vijest da je naš Fuad Zrno preselio na Ahiret.
Svi koji su poznavali našeg Fuada, znaju da je to bio izuzetno dobar čovjek, kolega, roditelj, komšija, vrijedan radnik i veliki profesionalac u svome poslu. Slobodno mogu reći, da će biti jako teško naći zamjenu za njega. Dugo smo zajedno i mogu reći da se brinuo za našu skolu kao da je njegova rodna kuća.
Ovo je veliki gubitak za sve nas, molim Allaha da se našem Fuadu smiluje, da mu podari Džennet, a porodici podari sabura. AMIN!!!
Direktor škole, Nermin Merhemić
KOLEKTIV OŠ “KISELJAK 1” BILALOVAC”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79