Prepoznajete li ovog muškarca s fotografije? Policija ga traži…

Nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom’ na štetu poduzeća iz Zagreba, priopćila je zagrebačka policija.

Zagrebačka policija objavila je fotografiju muškarca kojeg dovodi u vezu s događajem u Zagrebu koji je bio 12. kolovoza oko 15.40 sati na Glavnom kolodvoru na Trgu kralja Tomislava.

Nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo ‘Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom’ na štetu poduzeća iz Zagreba.

Nepoznati je muškarac nosio je crnu majicu kratkih rukava, hlače tamno plave boje, bijele tenisice te je na leđima imao crni ruksak.

Ako imate informacije o osobi s fotografija, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79