Prerano ugašena mladost: Cijela BiH oplakuje stradalu učenicu Aminu Beširević

Prerano ugašena mladost: Cijela BiH oplakuje stradalu učenicu Aminu Beširević


Teška nesreća dogodila se danas u popodnevnim satima na magistralnom putu M-4.2 Cazin-Ćoralići, kod mjesta Kapići.

U nesreći je učestvovalo putničko vozilo marke VW i jedno teretno vozilo. Kako je za Hayat.ba potvrdio portparol Uprave policije MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić, u nesreći je stradala jedna osoba.

U nesreći je tragično stradala učenica četvrtog razreda JU “II srednje škole” Cazin Amina Beširević. Putem društvenih mreža od poginule se oprostio kolektiv škole koju je pohađala.

KRAJINA ZAVIJENA U CRNO: Na obuci za vozača stradala učenica Amina Beširević

“Sa dubokim bolom obavještavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše Škole odjeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) BEŠIREVIĆ AMINA. Draga naša Amina, molimo Boga dragog da ti oprosti grijehe i podari ljepote dženneta. Ostaješ u divnim sjećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše Škole. U ime svih uposlenih izražavamo saučešće i dijelimo bol sa porodicom – stoji u poruci direktora škole Harisa Ćoralića.

Brojne emotivne poruke preplavile su društvene mreže. Od tragično nastradale djevojke oprostili su se profesori i kolege iz škole, brojni prijatelji, komšije…

– Nažalost, u današnjoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u mjestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević. Učenica je JU “Druga srednja škola” Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar). Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve ljepote dženeta, a njenoj porodici i rodbini da da mnogo sabura – Amin. Molimo za našu Aminu… – navodi se u poruci Facebooku.

Djevojka koja je bila na obuci je podlegla uslijed teških povreda, dok je instruktor lakše povrijeđen.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija