Prijatelji traže pomoć: Hitno skupljaju krv za Marija koji je učestvovao u nesreći

Prijatelji traže pomoć: Hitno skupljaju krv za Marija koji je učestvovao u nesreći


Pet osoba je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se jučer u 17.50 sati dogodila na magistralnom putu Zavidovići- Tuzla, u mjestu Vozuća piše Crna-Hronika.

Kako saznaje naš portal 2 lica u teško povrijeđena odnosno oba vozača putničkog motornog vozila BMW i Fiat, dok su putnici iz Fiat-a zadobili lakše tjelesne povrede.

Detalji nesreće kod Vozuće: 5 lica povrijeđeno, oba vozača teško

Prijatelji od lica koje je bilo za motornim vozilom marke Fiat, Marija Zekića traže pomoć preko Facebook-a. Hitno je potrebna krv A negativna.

“Našem sugrađaninu Mariju Zekiću koji se nalazi u Kantonalnoj bolnici u Zenici žurno je potrebno 5 doza krvi, krvne grupe A negativna ili O negativna.
Svi koji su u prilici darovati krv mogu se javiti na kontakt broj 063/733-130.
Obitelj unaprijed zahvaljuje svima koji daruju krv.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Oglasila se i policija MUP-a ZDK.

Dana 01.10.2023.godine, u 17,50 sati, u mjestu Vozuća, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo marke “BMW”, kojim je upravljao F.E. (1987.) iz Zavidovića i putničko motorno vozilo marke “Fiat”, kojim je upravljao Z.M. (1969.) iz Vareša.

Vozači oba vozila su zadobila teške tjelesne povrede, životno ugorožavajuće, dok su saputnici u vozilu “Fiat”, Č.T. (2006.), Z.G. (2006.) i R.N. (2007.), svi iz Vareša, zadobili lakše tjelesne povrede. Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići, uz upoznavanje dežurnog tužioca.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija