Pripadnici MUP-a Srbije isključili vozača iz BiH zbog prebrze vožnje u Šapcu

Pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su isključili iz saobraćaja 35-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zbog prekoračenja brzine.

Vozač se kretao vozilom marke “Ford Tourneo” u okolini Šapca brzinom od 120,5 kilometara na sat, na dijelu puta gdje je ograničenje brzine bilo 50 kilometara na sat.

Policijski službenici su koristeći presretač, za manje od 30 minuta, evidentirali još 11 težih prekršaja koje je počinio vozač.

Protiv njega su podnesene odgovarajuće prekršajne prijave u skraćenom postupku.

Izvještaj je objavio MUP Srbije na svom zvaničnom Twitter profilu.

Ovaj incident kažu ističe važnost poštovanja ograničenja brzine i bezbjednosti u saobraćaju, te ukazuje na odlučnost policije u suzbijanju prekršaja na putevima.

@crnahronikainfoPripadnici MUP-a Srbije isključili vozača iz BiH zbog prebrze vožnje u Šapcu. Pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su iz saobraćaja tridesetpetogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji se vozilom marke „ford turneo“ u okolini Šapca, kretao brzinom od 120,5 kilometara na sat, na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Policijski službenici su presretačem, za kraće od 30 minuta, evidentirali još 11 težih prekršaja koje je načinio ovaj tridesetpetogodišnji vozač, protiv koga su u skraćenom postupku, podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79