Priveden otac i sin (26) iz Bugojna jer su usmrtili pješaka

Priveden otac i sin (26) iz Bugojna jer su usmrtili pješaka


Policijski službenici PU Bugojno uspješno su rasvijetlili krivično djelo “Teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa”, koje je prijavljeno u proteklom periodu na području općine Gornji Vakuf -Uskoplje.

Podsjećamo, 31. jula 2023. godine u PS Gornji Vakuf – Uskoplje je prijavljeno da se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak J.B., dok je vozač putničkog motornog vozila pobjegao s lica mjesta nesreće.

– Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno su došli do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje predmetog krivičnog djela M.P. rođen 1997. godine iz Gornji Vakuf-Uskoplja, koji je u trenutku saobraćajne nesreće upravljao putničkim motornim vozilom marke Audi, dok je za krivično djelo “Pomoć počinitelju poslije učinjenog krivičnog djela” osumnjičeni I.P. rođen 1972. godine iz Gornji Vakuf-Uskoplja – navodi se u saopćenju MUP-a SBK.

Teška nesreća u BiH: Na magistralnom putu M16.2 poginuo pješak

Kako nezvanično saznajemo riječ je o ocu i sinu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija