Privrednici brži od države: Firma iz Cazina cijenjena u EU

Privrednici brži od države: Firma iz Cazina cijenjena u EU


Iako Bosna i Hercegovina još nije članica Evropske unije, mnogi domaći proizvodi, zahvaljujući kvalitetu, ali i sposobnim menadžmentima kompanija, uspijevaju se plasirati na tržište u EU.

Naravno, sve bi bilo mnogo lakše i jednostavnije da smo dio EU. Tako već nekoliko godina proizvodi Limometala iz Cazina mogu se kupiti u zemljama Evropske unije. Cazinjani su posebno ponosni na garaže i vrtne garaže koje su našle svoje mjesto u domovima u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj…

Ove godine uspješna kompanija iz Cazina uradila je modifikaciju vrtne kućice.

Ovaj naš proizvod sada je još konkurentniji na tržištu EU. Modifikovana vrtna kućica je dimenzija 250×250 cm, te je poprilično jednostavna za montažu za koju je potrebno oko 90 minuta. Svi naši proizvodi su rađeni po EU standardima, kaže za Ljudski.ba na kraju Omerčević.

Limometal se, inače, može pohvaliti bogatim portfoliom. Njegovi proizvodi se koriste u zemljama Bliskog Istoka, SAD-a, Južne Koreje i drugim. Zahvaljujući CE certifikatu proizvodnje prema svjetskim standardima, omogućena im je međunarodna saradnja.

Dugoročne i kratkoročne saradnje uspostavili su sa firmama širom svijeta, poput Ecosystem Haus iz Južne Koreje, Keep Company iz Iraka, REMS Immobilien iz Njemačke…


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija