Probio rampu na naplatnoj kućici i pobjegao sa sedmero stranaca

Probio rampu na naplatnoj kućici i pobjegao sa sedmero stranaca


Vozač koji je u teretnom vozilu mađarskih oznaka prevozio sedmero stranaca probio je na autoputukod Vrbovskog rampu na naplatnoj kućici i pobjegao policiji pred kojom se odbio zaustaviti.

Primorsko-goranska policija izvijestila je da su policajci pokušali zaustaviti vozilo zvučnim i svjetlosnim signalima. No, vozač je nastavio s vožnjom, probio rampu na naplatnoj kućici u Vrbovskom te se ubrzo zaustavio i pobjegao iz vozila. Mediji su objavili podatak po kojem je iz odbjeglog vozila ispaljeno nekoliko metaka iz vatrenog oružja, ali policija to ne potvrđuje.

Primorsko-goranski policajci također su u nedjelju ujutro na autoutu na području Vrbovskog zaustavili automobil francuskih oznaka u kojem su dva Mongolca prevozila tri strana državljana.

Istog dana je na širem području zaustavljen i automobil mađarskih oznaka s državljaninom Moldavije kao vozačem, dok su putnici u automobilu bila dvojica moldavskih državljana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija