Prvi Burger king otvara se u Sarajevu. Traže radnike, predznanje nije neophodan uslov

Burger King, jedan od najvećih lanaca brze hrane u svijetu, na korak je do otvaranja svog prvog objekta u Bosni i Hercegovini, a sada je poznato i kako će se on nalaziti u Sarajevo City Centru.

Ljubitelji ukusnih burgera, prženih krompirića i osvježavajućih napitaka, napokon će moći uživati u specijalitetima Burger Kinga i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Svoj prvi objekat u našoj zemlji, Burger King otvara uskoro u Sarajevo City Centru na trećem spratu, kada će građani i svi posjetitelji našeg grada dobiti novu lokaciju s brzom hranom.

Lanac koji posluje u više od 100 zemalja širom svijeta, poznat po visokom nivou usluga i kvaliteti proizvoda, trenutno je u potrazi za radnicima u restoranu

Kako su naveli u oglasu, Burger King nudi odlične uslove i priliku za napredak, a prijaviti se mogu svi koji žele da usvajaju znanje i rade u dinamičnom timu. Predznanje nije neophodan uslov.

Inače, osim što je radosna vijest za ljubitelje ovoga brenda hrane, otvorenje Burger Kinga, i to nakon nedavnog dolaska još jednog popularnog lanca brze hrane KFC-a, u našoj zemlji predstavlja i veliki korak u ekonomskom smislu. Pored toga što će gastro ponuda Sarajeva postati još bogatija, na ovaj način stvoriti će se i nova radna mjesta te pružiti nove mogućnosti za razvoj same ekonomije.

Ukoliko postanete dio radne snage Burger Kinga, kao neke od prednosti koje navode su plaća veća od prosječne u sektoru ugostiteljstva, stabilna pozicija u timu koji brine o svojim zaposlenicima, ali i, što je najvažnije, prilika za brz napredak i lični razvoj kroz plaćene edukacije.

Još od same najave dolaska Burger Kinga na naše prostore, građani nisu sakrivali oduševljenje, a sigurno je da će sada s nestrpljenjem odbrojavati dane do otvorenja.

Podsjećanja radi, Burger King osnovan je 1954. godine, a poznat je i po nadimku “Home of the Whopper”, budući da jedino tamo možete dobiti kultni Whooper na žaru. Sistem posluje u više od 18.600 lokacija širom svijeta, a na mapi će sada biti upisana i naša zemlja piše Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79