PU Prijedor o navodima Bilda: Nije evidentiran niti prijavljen nijedan slučaj o pokolju  konja

PU Prijedor o navodima Bilda: Nije evidentiran niti prijavljen nijedan slučaj o pokolju konja


Policijska uprava Prijedor oglasila se nakon što je njemački Bild objavio tekst o navodnom masakru konja na području okoline Prijedora navodeći pokolj 45 životinja, uključujući sportske konje i priplodne pastuhe i kobile iz Njemačke, Holandije i Francuske čija je vrijednost često više od 20.000 eura.

“U vezi Vašeg upita od 04.10.2023. godine i teksta objavljenog na portalu N1 kojim se prenosi vijest njemačkog portala „Bild“ o masakru konja u Prijedoru, obavještavamo Vas da na području operativne nadležnosti Policijske uprave Prijedor nije evidentiran nijedan takav slučaj niti je navedeno prijavljeno ovoj Upravi”, naveli su iz PU Prijedor, javlja N1.

Bild navodi kako je “pogođeno oko jedanaest farmi, a da su konjima odrubljene glave, dok je komad metala zabijen u grudi jedne holandske kobile. Drugi su, naveli su, “ubijeni otrovom za pacove”, što je iz PU Prijedor demantovano.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija