Pušten na slobodu Ćatić: Nakon sukoba sa sarajevskim mafijašem, Faćo ga prijavio policiji

Pušten na slobodu Ćatić: Nakon sukoba sa sarajevskim mafijašem, Faćo ga prijavio policiji


Sukob nekadašnjih sarajevskih mafijaša dobiva svoj epilog. Nakon TikTok sukoba koji je obilježio prošlu sedmicu u kojem su učestvovali Amir Pašić Faćo i Jasmin Ćatić zvani Bomba reagovali su i policijski službenici Kantona Sarajevo.

Kako saznaje portal Crna-Hronika priveden je Jasmin Ćatić zvani Bomba po anonimnoj prijavi, a Amir Pašić Faćo pozvan je na informativni razgovor. Nakon 24h provedenog u pritvoru, Ćatić je pušten na slobodu. Za portal Crna-Hronika Ćatić je potvrdio navode iz medija te kratko izjavio:

“Prijavio me samo Amir Pašić Faćo. Samo izjavljujem da je smiješan. Policija je bila jako korektna. Idemo galje” – izjavio je Jasmin Ćatić za portal CH.

Kako nezvanično saznajemo prijava je vezana zbog namjere da će navedena osoba baciti eksplozivnu napravu na porodičnu kuću.

Dok su navedene osobe bile na informativnom ispitivanju, Benjamin Delalić je sve snimao live na TikTok-u. Nakon određenog vremena, policijski službenici su Delalića pozvali na informativni razgovor zbog neovlaštenog snimanja policijskih službenika, i službenih prostorija.

Obojica su od ranije punili sadržaje crne-hronike te su itekako poznati istražnim organima. Zbog čega su pale teške riječi i optužbe bivših kriminalaca, još uvijek nije poznato. Obojica žive u Sarajevu, jedan na Dobrinji drugi na Grbavici, te su pomoću TikToka pokušali dogovoriti susret kako bi riješili nesuglasice.

(VIDEO) Keljmendi i Delalić se uključili u sarajevski sukob: Citirali hadise kako bi smirili Faću i Ćatića

Pogledajte video


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija