Ramo Isak: Uradio sam mnogo za državu. Pokazao sam da se ne bojim

Ramo Isak: Uradio sam mnogo za državu. Pokazao sam da se ne bojim


Snaga naroda, stranka čiji je predsjednik federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak, održala je sinoć predizborne skupove na Mošćanici i u Klopču, Zenica.

Na skupovima se, između ostalih, obratio i sam predsjednik stranke.

– Uradio sam mnogo za državu, a vjerujem da će to prepoznati moja Zenica. Došao sam ovdje ispred ovih ljudi jer glas za njih je glas za sve ono što radim kao ministar i za ono ne podjeli BiH koje otvoreno i glasno kažem.

Otišao sam i u Banju Luku i u Doboj, iako su mi rekli da će me uhapsiti. Niko iz Vlade nije smio ići sa mnom – naveo je Ramo Isak.

Potom je upitao ko ga to smije hapsiti u državi za koju je krv prolio.

– Pokazao sam da znamo raditi i da se nikog ne bojim. Otkako sam ministar hapse se oni koji su vam govorili da je dobro i ispravno to što kradu. Međutim, vidite da to nije tako.

Pozivam vas da podržite časnu i poštenu listu Snage naroda, najkvalitetniju listu koja vam se nudi na ovim izborima i pomognete nam da našu Zenicu povedemo putem prosperiteta i razvoja – kazao je Isak.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija