Ramzan Kadirov: Poštujem Ukrajince, žao mi je što ne shvaćaju da ih Zapad iskorištava

Ramzan Kadirov: Poštujem Ukrajince, žao mi je što ne shvaćaju da ih Zapad iskorištava


Ukrajinske snage su pretrpjele velike gubitke dok su izvodile samoubilačke protuofanzive u blizini Severska i Soledara, objavio je na Telegramu čečenski vođa Ramzan Kadirov.

“Naši borci, zajedno sa savezničkim snagama, nastavljaju ofanzivu duž linije Soledar, Jakovljevka i Seversk. Uništen je veliki broj ljudstva i tehnike neprijatelja”, rekao je Kadirov na Telegramu, piše ruska prorežimska novinska agencija TASS.

Pozivajući se na riječi sekretara vijeća sigurnosti Čečenije Apta Alaudinova, ujedno zapovjednika specijalne jedinice Akhmat, Kadirov kaže da ukrajinsko zapovjedništvo šalje odrede vojnika u misije koje su “gotovo samoubilačke”.

Kadirov je napisao da ukrajinski vojnici bezobzirno napadaju njihove položaje i da se to ponavlja “već četvrti dan”.

“Poštujem ukrajinski narod i žao mi je što neki Ukrajinci, ne shvaćajući bit onoga što se događa, dopuštaju da ih Zapad iskorištava. Ako se nastavi, to će dovesti do nepovratnih posljedica za Ukrajince”, napisao je Kadirov na Telegramu, piše TASS.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija