Rasprava u NSRS – Lalović: Vučinić nije ostvaren jer nije završio fakultet

Danas je u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS) došlo do neugodne rasprave između poslanika Đorđa Vučinića iz Pravde i reda i poslanika SNSD-a, Nenada Lalovića i Anje Ljubojević. Lalović, inače profesor doktor, prozvao je Vučinića zbog nepotpunog obrazovanja, što je rezultiralo oštrim odgovorima i neprijatnostima.

Lalović je prvobitno istakao da Vučinić nije ostvaren jer nije završio fakultet. Ova konstatacija dovela je do oštrih komentara, pri čemu je Vučinić Laloviću rekao da izgleda starije od svojih godina i da se to može pripisati i poslu i stranci kojoj pripada.

Situacija je eskalirala kada se Anja Ljubojević uključila, izrazivši svoje nezadovoljstvo načinom na koji Vučinić komunicira. Optužila ga je za nepristojnost, nazivajući ga neodgojenim, i čak mu poručila da bi mu mogla “jesti pitu s glave”. Ovo je dodatno podiglo tenzije u NSRS.

Predsjednik NSRS, Nenad Stevandić, intervenisao je kako bi prekinuo ovu neugodnu raspravu. Rasprava je izbila na temu fizičkog izgleda i obrazovanja, ozračje u parlamentu se zaoštrilo, a nesuglasice među poslanicima postale su očigledne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79