Razbijena narkobanda: Šest osoba lišeno slobode

Razbijena narkobanda: Šest osoba lišeno slobode


Hrvatska policija razotkrila je šestočlano zločinačko udruženje čije članove, među kojima su i po jedan Makedonac i Srbin, tereti da su od septembra prošle godine krijumčarili heroin u Hrvatsku i potom ga prodavali na narko tržištu Istarske, Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije, javljaju zagrebački mediji.

Osumnjičeni su heroin nabavljali na području jedne od zemalja jugoistočne Evrope, pa su ga krijumčarili na područje tri hrvatske županije u kojima su, po policijskoj sumnji, u prodaju stavili najmanje 4,2 kilograma heroina, a prilikom hapšenja od njih je zaplijenjeno 3,9 kilograma, prenijela je Hina.

Za neovlašćenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinackog udruženja policija sumnjiči četrdesetrogodišnjegodišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije, pedesetdevetogodišnjeg državljanina Srbije, i četvoricu hrvatskih državljana starih 66, 49, 47 i 42 godine.

Još se traga za 42-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Dodaje se da su na prodaji 4,2 kilograma heroina zaradili najmanje 80.000 evra koje su međusobno podijelili.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija