“Razbojnici učeniku lupali šamare, ali vrata su se zaključala i nisu imali kud”

U srednjoj školi “Grocka” u ovom beogradskom naselju oko 9 sati danas napadnut je i pretučen sedamnaestogodišnji učenik.

Na njega su u školi nasrnula dva mladića koji nisu učenici ove obrazovne ustanove.

Kako za Blic kaže direktor škole, Selimir Radosavljević, jedan od napadača ima 19, a drugi svega 16 godina.

Tukli đaka, pa polomili prozor: Pronađeni mladići koji su jutros napravili haos u školi

Napadači su tinejdžeru uradili nekoliko šamara, a da situacija postane još ozbiljnija spriječili su profesori i drugi učenici.

– Oni su krenuli da udaraju našeg učenika, međutim dežurni profesori su ih razdvojili. Tada se i završio mali odmor, a vrata škole se po završetku odmora zaključavaju, tako da su napadači ostali “zarobljeni” u školi – rekao je direktor škole.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Kako nisu imali kud, tinejdžeri su ušli u jednu od učionica. Da bi izašli napolje razbili su staklo na prozoru i dali se u bijeg.

– Oni se od ranije poznaju sa učenikom kog su napali, tako da znamo ko su oni, a prepoznali su ih i drugi učenici. Policija sada dalje radi svoj posao – naveo je direktor.

Na sreću, učenik koji je bio žrtva napada nije teže povrijeđen, ali kako je direktor naveo, za svaki slučaj on je poslat na medicinski pregled.

– Nije imao vidne povrede, ali sam ga svakako uputio na ljekarski pregled, kako bi se definitivno utvrdilo da je sve u redu – dodao je direktor.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79