Republika Srpska je definitivna i trajna. Mi smo zaljubljeni u nju

Predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik rekao je da je Republika Srpska definitivna i trajna. Te da je ponosan na njenu institucionalnu stabilnost, prenosi Srna.

“Uvijek sam politiku shvatao kao način rješavanja problema. Mi smo zaljubljeni u Republiku Srpsku i to je tačno, ali na zapadu kažu da smo mi ekscesni. Mi se borimo za sebe u pozicijama gdje je drugi jači. A konačna pobjeda jeste da je Republika Srpska definitivna i trajna”, poručio je Dodik.

Dodik rekao da je ponosan na dinamiku razvoja Republike Srpske institucionalnu stabilnost koju želi da očuva i nadogradi.

“Republika Srpska je politički i institucionalno stabilna i to je ono što želim da sačuvam u narednom periodu”, istakao je on.

Dodik je rekao da je čovjek naroda. Dodao je da se tajna njegove uspješne političke karijere krije u istrajnosti.

“Tajna političkog trajanja je biti uporan. Svaki dan pokušavam da osjetim šta to narod traži, kako diše. Važno je da budete istrajni da idete ka zacrtanom cilju”, poručio je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79