Rimac posjetio svoje prijatelje u Livnu. Zaigrali i balote

 

Osnivač i direktor kompanije Rimac Automobili, Mate Rimac tokom uskrsnih blagdana posjetio je svoj rodni kraj Livno, tačnije selo Lištane, gdje je uživao u druženju sa svojim dugogodišnjim prijateljima.

Rimac je na svom Facebook profilu objavio i nekoliko fotografija na kojima je pokazao kako su proveli vrijeme.

“Visok sam 189 cm. Bilo gdje na svijetu – to bi bilo visoko. Ali u mom selu sam među najmanjim momcima. Danas na ovoj slici nedostaju mnogi veliki. Uglavnom – ovdje mi je svaka sekunda neprocjenjiva. Posebno igrajući naš ekstremni sport – balote”, napisao je Rimac koji je pozirao s prijateljima odjeven u opuštenu, sportsku odjevnu kombinaciju.

Neki od njegovih pratitelja pohvalili su Matu što unatoč uspjehu nije zaboravio svoj rodni kraj, a nekima su ipak za oko zapele Rimčeve crvene tenisice koje je bilo teško ne primijetiti.

“Imaš dobre tenisice”, “Lipe ti tenisice”, pisali su uz emotikone koji plaču od smijeha.

Inače, Mate često dođe u svoj rodni kraj. U Livnu je osnovao kompaniju Continental Adventure, a ranije pokrenuo i Tehnološki park Linnovate. U planu ima i brojna ulaganja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79