Roboti konobari osvajaju BiH: Nakon Dervente, stižu i u Trebinje!

Roboti konobari osvajaju BiH: Nakon Dervente, stižu i u Trebinje!


Nakon uspješnog debija u restoranu Kort Caffe u Derventi, roboti konobari postaju prava atrakcija i u drugom bh. gradu. Sada se mogu sresti i u Kort kafe restoranu u Trebinju, pružajući jedinstvenu interaktivnu uslugu koja osvaja goste svih dobnih skupina.

Dok su roboti konobari u restoranu Kort Caffe u Derventi već osvojili srca gostiju, sada će i posjetitelji u Trebinju doživjeti isti futuristički doživljaj. Ovi vrijedni i simpatični automati prepoznaju se po četiri nivoa za posluživanje, omogućavajući brzu i efikasnu uslugu koja povećava produktivnost restorana.

Iako su prvenstveno tu da služe jela i pića, roboti konobari su više od toga. Oni mogu komunicirati s gostima, što dodaje poseban čar cijelom iskustvu. Ako ih dodirnete po glavi, oni će vam odgovoriti i čak se nasmiješiti! Ova interaktivna komponenta posebno je zanimljiva najmlađim gostima, ali i svima koji traže nešto novo i drugačije.

Uvođenje robot konobara u restorane kao što su Kort Caffe u Derventi i Kort kafe restoran u Trebinju pokazuje hrabrost i inovativnost kompanije Fructa Trade. Ovi simpatični automati ne samo da olakšavaju posao osoblju, već pružaju gostima nezaboravno iskustvo koje kombinira ukusnu hranu i zabavu tehnologije.

Dok roboti konobari postaju sve češća pojava u svjetskim metropolama, sada su u većoj mjesri prisutni i u Bosnu i Hercegovinu, donoseći sa sobom dašak futurizma i inovacije. Restorani kao Kort Caffe i Kort kafe restoran prepoznali su potencijal ovakvih uređaja te omogućili gostima da dožive bliski susret s tehnološkim napretkom.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija