Roditelj iz Beograda: Mnogo lijepo mišljenje imamo o Sarajevu, dolazimo opet i sljedeće godine

Roditelj iz Beograda: Mnogo lijepo mišljenje imamo o Sarajevu, dolazimo opet i sljedeće godine


Sinoć su na Ilidži, ispred hotela Hills napadnuti roditelje djece iz FK Zvezdara, a tom prilikom je jedan od roditelja povrijeđen nožem. Policija je do sada lišila slobode deset osoba koje se sumnjiče da su učestvovale u napadu, a na teret im se stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje.

Slobode lišeno još šest osoba zbog napada na Srbe na Ilidži

Jedan od roditelja koji su napadnuti za medije je rekao kako će opet doći u Sarajevo ukoliko se ponovo organizuje turnir.

“Mi smo ovdje zbog djece, a ne zbog nas i mi bi njima trebali pokazati kako se treba ponašati, poručio je Predrag Ristić, roditelj jednog od dječaka koji učestvuje na međunarodnom dječijem fudbalskom turniru na Ilidži. Njegov sin je član OFK Gol iz Beograda.

Smatra kako je šteta da je napad na roditelje djece iz kluba Zvezdara bacio sjenu na jedan dječiji turnir poput ovog. Ipak, dodaje, kako ga to neće spriječiti da ponovo dođe na ovaj turnir, ako bude organizovan i naredne godine.

“Sljedeći put dolazimo na ćevape, burek, baklave i svim onim što odlikuje ovaj grad. Mnogo lijepo mišljenje imamo o Sarajevu, svaki put kad dođem ovdje smo objeručke dočekani. Čak i kad nas pitaju odakle smo, odgovorimo iz Beograda, pitaju nas šta ima tamo, kako u Beogradu”, govori ovaj roditelj za Oslobođenje.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija