(FOTO) Roditelji ogorčeni: Pogledajte kako izgleda škola u Travniku

(FOTO) Roditelji ogorčeni: Pogledajte kako izgleda škola u Travniku


Redakciji portala Crna-Hronika javili su se ogorčeni roditelji iz Travnika čija djeca pohađaju Mješovitu srednju tehničku školi u ovom gradu.

Kao što roditelji tvrde, škola samo šte se ne raspadne. Pisali su direktoru al nikad ništa.

“Ovo Vam šaljem kao roditelj, i kao vjerni čitalac u nadi da ćete objaviti i da će objava doći do nadležnih koje sam bezbroj puta kontaktirao i koji krivicu samo prebacuju!

Želio bih da se požalim na nehumane uslove u Mješovitoj srednjoj tehničkoj školi Travnik u sali namijenjenoj za tjelesni odgoj!

(FOTO) Pogledajte kako izgleda WC u srednjoj školi u Gračanici

Svlačionice su leglo zaraze i opasne po život zbog krova koji se obrušava. Na ulasku u prostorije jasno piše da je zabranjen ulazak i izvođenje nastave sa potpisom direktorice međutim to niko ne poštuje niti se pridržava istog, ni direktorica ni profesori!

Moje dijete kao i sva druga strahuju za svoj život učestvujući u tjelesnom odgoju! ( U prilogu postavljam slike za gore navedeno )

Više sam se puta obraćao direktorici Izeti Omerdić no ona je odbila moje pritužbe kao neosnovane!

Moje dijete, kao i par ostalih učenika su se jasno izjasnili profesoru da oni ne želi da izvode tu nastavu i da traži drugi metod ocjenjivanja ali odgovorio da ” ako nije invalid ” njega ne interesuje to i primorao ga da radi tjelesni odgoj u ovakvim uslovima!

Druga djeca su dolazila bolesna i sa povredama ali to profesore ne interesuje te ih oni tjeraju na izvođenje zahtjevnih vježbi mimo svakog plana!
Sve to ne bi bio problem da ima uslova gdje da se izvodi!” kažu ogorčeni roditelji za naš portal

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija