Roditelji zaboravili dijete na odmaralištu: Majka primjetila tek kad su stigli u Zadar

Roditelji zaboravili dijete na odmaralištu: Majka primjetila tek kad su stigli u Zadar


U zbrci ljetnih putovanja i gužvi na cestama, nesretni slučajevi dogodio se jučer na autocesti A1 kod odmorišta Rašćane. Policijski službenici Stanice granične policije Imotski pronašli su i zbrinuli jedanaestogodišnju djevojčicu koju su roditelji slučajno ostavili na odmorištu.

Prema izvještaju Policijske uprave splitsko-dalmatinske, majka djevojčice, koja je bila dio grupe putnika u nekoliko vozila, nazvala je radnika benzinske pumpe i prijavila nestanak djeteta. Objasnila je da su tek po dolasku na područje Zadra primijetili da djevojčice nema u nijednom od vozila. Posljednji put su stali na odmorištu Rašćane, te su pretpostavili da je dijete ostalo tamo.

Policijski službenici odmah su reagirali, zatražili fotografiju djevojčice i pregledali video nadzor. Nakon pretrage benzinske stanice, djevojčica je pronađena na vanjskom dijelu objekta. Službenici su joj se predstavili i ponudili pomoć, no ispostavilo se da djevojčica ne govori engleski jezik. U pomoć je priskočila strana državljanka koja je prevodila i olakšala komunikaciju s djetetom.

Iako je bila uplašena, djevojčica nije bila povrijeđena. Objasnila je kako joj je telefon ostao u vozilu, te nije mogla kontaktirati roditelje. Policajci su je umirili i obavijestili je da su u kontaktu s njenom porodicom, koja je bila na putu nazad.

Roditelji su stigli nekoliko sati kasnije, zahvalni na pomoći policijskih službenika koji su cijelo vrijeme bili uz djevojčicu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija