Rukometni klub Nova Bila se oglasila nakon smrti Gabrijela Gučanina (18)

Rukometni klub Nova Bila se oglasila nakon smrti Gabrijela Gučanina (18)


Novu Bilu kod Travnika danas je pogodila vijest o smrti mladog rukometaša Rukometnog kluba “Nova Bila” Gabriela Gučanina.

On je poginuo jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novotravničkom mjestu Nević polje.

Gabrijel Gučanin (18) je mladić koji je poginuo jutros u nesreći u Novom Travniku

“U nesreći su učestvovali vozilo marke Audi kojim je upravljao 20-godišnjak iz Novog Travnika i vozilo marke Mercedes, kojim je upravljala osoba iz Travnika, a u nesreći je poginuo suvozač iz Mercedesa 18-godišnjak G.G., dok su tri osobe zadobile tjelesne povrede i prevezene su u bolnicu Nova Bila i Travnik, potvrdio je glasnogovornik MUP-A SBK Hasan Hodzic.

Gučanin je bio “dijete” RK Nova Bila, a imao je samo 18 godina.

“Sa velikom tugom i nevjericom jutros smo primili vijest da nas je u 18. godini života napustio bivši član naše ekipe Gabriel Gučanin. Gabriel je bio dijete našeg kluba, naše Nove Bile. Neki ljudi nas napuste prerano, ali isto tako ostave trag koji nikada neće izblijediti.Svaki budući uspjeh naše ekipe bit će posvećen našem Gabiu.Zauvijek ćeš biti u mislima i srcima tvojih rukometaša! Počivaj u miru Božijem Gabi. U ime cijelog kolektiva RK Nove Bile želimo da izrazimo najiskreniju sućut obitelji i prijateljima našeg Gabriela.”, objavio je njegov matični klub.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija