Ryanair obustavlja letove iz Tuzle!

Ryanair obustavlja letove iz Tuzle!


Od 1. juna niskotarifni prijevoznik Ryanair planira ukinuti letove za Tuzlu. Ryanair započeo je letove prema Tuzli u novembru 2022. godine s uslugama iz Beča, Memmingena i Stockholmske zračne luke Arlanda.

Sve tri rute također opslužuje Wizz Air, koji se može pohvaliti bazom u Tuzli, iako prijevoznik održava usluge do zračne luke Skavsta u Stockholmu. U izjavi za EX-YU Aviation News, avioprijevoznik je potvrdio da se rute ukidaju.

Ryanair trenutno održava dva sedmična leta iz Tuzle za Memmingen, koji završavaju 30. maja, tri rotacije za Beč, koja će također biti ukinuta 30. maja, kao i dvije sedmice za Stockholm, koji završavaju 31. maja. Putnici koji su imali karte rezervisane nakon ovih datuma su počeli primati obavijesti o otkazivanju svojih letova.

Ryanair je ušao na tržište Bosne i Hercegovine 2018. godine s uslugama za Banja Luku. Direktor razvoja ruta ove zračne kompanije, Ray Kelliher, rekao je prošle godine:

– Radujemo se rastu u Bosni i Hercegovini u nadolazećim godinama i mogućnosti da najavimo više novih i uzbudljivih ruta za sljedeće ljeto.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija