Samo u Srbiji: Vulin preko Facebook stranice MUP-a uputio čestitku Željku Mitroviću

Samo u Srbiji: Vulin preko Facebook stranice MUP-a uputio čestitku Željku Mitroviću


Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije putem zvanične Facebook stranice ovog ministarstva, čestitao je 28. godišnjicu rada i postojanja televizije Pink.

U direktnoj poruci vlasniku te televizije Željku Mitroviću, on je poželio da još dugo traju i pobjeđuju.

– Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da je moguće uspjeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i svoje znanje i kreaciju. Prešli ste granice Srbije i na kom god tržištu da ste se borili, niste zaboravljali da ste iz Srbije. Želim vam da još dugo trajete i pobjeđujete – navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Srbije na Facebook stranici MUP-a.

 

Građani Srbije, ispod ove objave, uglavnom su negativno komentirali ovaj potez Vulina. “Bruka i sramota”, “Ako je ovo stav MUP-a ostao sam bez teksta”, “Koja glupost”, samo su neki od komentara ispod objave.

Televizija PINK vodeći je medij u regionu po rijaliti programima, a posljednjih dana služi i za obračun Mitrovića sa jutjuberom Bakom Prasetom.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija