Sarajevo: Audijem udario pješaka i pobjegao

Sarajevo: Audijem udario pješaka i pobjegao


Sarajevska policija traga za vozačem koji je jučer oko 17 sati u ulici Nikole Šopa udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće.

Oglasili su se iz MUP-a KS.

“Tom prilikom, prema do sada prikupljenim informacijama, došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka D.Š., rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu, od strane putničkog motornog vozila Audi, kojim je upravljao NN vozač, koji se nakon saobraćanje nezgode vozilom udaljio s mjesta događaja ne ukazavši pomoć osobi povrijeđenoj u nezgodi.”

Povrijeđenom je, dalje nastavljaju, ljekarska pomoć ukazana na UKC u Sarajevu, a ljekar je konstatovao da je zadobio tešku tjelesnu povredu (fraktura desne potkoljenice), a na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržan na daljem liječenju.

“Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo,a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom postupajućeg tužioca, nastavljaju rad na na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila”, poručuju iz sarajevske policije.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija