Sarajevska policija objavila detalje ubistva u naselju Podhrastovi

Nakon jučerašnjeg ubistva u sarajevskom naselju Podhrastovi iz MUP-a KS su naveli da je zbog postojanja sumnje da je počinio to krivično djelo uhapšen S.Lj. (1956) iz Sarajeva.
Kako su naveli, S.LJ. je uhapšen u 13:00 sati u ulici Glamočka u naselju Podhrastovi gdje se ubistvo i desilo.

“Tom prilikom smrtno je stradala njegova supruga S.Lj., a smrt je konstatovana na mjestu događaja što su učinili ljekari Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć KS. Tijelo preminule je vozilom JKP Pokop prevezeno u prosekturu Bare”, naveli su iz MUP-a KS.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva KS koji je rukovodio uviđajnim radnjama koje su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a KS.

“Uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela”, istakli su iz MUP-a KS.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79