Sarajevska policija oduzela Škodu Feliciju od bahatog vozača koji je imao preko 7.500 KM kazni

Sarajevska policija oduzela Škodu Feliciju od bahatog vozača koji je imao preko 7.500 KM kazni


Sarajevska policija ponovo je oduzimala automobile od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Kako navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, dana 21. aprila 2024. godine u 21,15 sati u ulici Osik, općina Ilidža, policijski službenici PU Ilidža su kontrolisali putničko motorno vozilo “Škoda Felicia”, kojim je upravljao N.R. (28) rođen u Visokom, sa stalnim prebivalištem u Sarajevu.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da imenovani u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 7.501,00 KM, te da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Od prekršitelja je privremeno oduzeto predmetno vozilo, a Općinskom sudu u Sarajevu će biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz člana 207. i člana 184. ZOOBS-a na putevima u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko i sami strahujete da bi mogli ostati bez automobila, u linku ispod pogledajte koliko imate neplaćenih kazni.

Strah vas je oduzimanja vozila? Na ovom linku provjerite koliko imate neplaćenih kazni

Potrebno je samo da unesete svoj JMBG i broj lične karte, te sigurnosni kod i dobit ćete uvid da li imate neplaćenih kazni i da li ste u posljednjih 12 mjeseci zaradili kaznene poene.

Ukoliko budete imali evidentirane neplaćene kazne prikazat će vam sljedeće informacije: iznos neplaćenih kazni, status (da li je prekoračen rok za plaćanje), broj dokumenta (lične karte), kao i broj kaznenih poena.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija