Sarajlije “napale” anonimne djevojke koje traže momke iz crnog Audija: “Sponzoruše ste”

Sarajlije “napale” anonimne djevojke koje traže momke iz crnog Audija: “Sponzoruše ste”


Društvenim mrežama kruži apel za pronalazak dva mladića iz Sarajeva, a mnogi kritikuju apel jer su mišljenja da su ga pokrenule dvije “sponzoruše”.

Naime, na Facebook stranici “Spotted: Sarajevo” su neke anonimne djevojke poslale upit za pronalazak mladića koje su upoznali u ponedjeljak ispred restorana Bosna na Ilidži.

Kako su navele, svi su bili na nastupu Rade Manojlović, a kratka komunikacija se desila ispred restorana.

“Ćao, pišemo sa fejk profila jer ne bismo da se brukamo, jučer je u Bosni nastupala Rada i kada smo izašle, dok smo čekale druga, neki momak nas je pitao dokle ćemo i hoćemo li da njim. Bio je sa drugom, vozio je Audija crnog 2020+, to se desilo oko 1 i 15, u pitanju su mlađi momci. Btw upoznale bismo se odmah ali nismo htjele da izgleda kao da su nas na putu našli”, napisale su anonimne djevojke.

U komentarima na objavi raja im je uputila salve kritika optužujući ih da su sponzoruše.

“Sponzoruše, hvala prijatno”, “Svakako se brukate”, “Šta su vam roditelji rekli kad ste došle doma”, “Domaćicee – 2020+ tu si ti gledala nisi njega ni gledala ni slušala”, “A Duše drage kako one znaju i godište auta, aaa zlato mamino”, “Kako se sponzoruše razumiju. Čuj 2020+. Ja bih samo znala reći boju auta”, samo su neki od komentara ogorčenih Sarajlija.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija