SARI SE IZGUBIO SVAKI TRAG: “ČEKALA SAM SVOJE DIJETE DA SE VRATI IZ ŠKOLE, ALI NIJE DOŠLA”

Čekala sam svoje dijete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag. Više ne znam gdje da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko vidio.

Ovako za “Blic” priča Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju kćerku nije vidjela od 9. oktobra.

Sara je učenica prvog razreda srednje škole u Kragujevca i od tog datuma, kada je otišla u školu, gubi joj se svaki trag, prenosi Srpskainfo.

Tog dana, priča majka, dogovorile su se da se nađu, međutim vidjevši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starješinu tinejdžerke kako bi provjerila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara posljednji put bila u školi dan ranije.

– Čekala sam 10. oktobar kako bih mogla da prijavim policiji njen nestanak. Od tada niko ništa ne zna o mojoj Sari, a policija za njom traga – priča majka nestale jedinice.

Prema Jeleninim riječima, ovo nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva mjeseca prije njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a djevojka je pronađena u kući svog momka.

– Tada ju je policija našla kod mladića koji živi u jednom selu kod Mađarske granice. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi. Morala sam da odem lično u Novi Knjaževac po svoje dijete – priča majka i dodaje da je i ovog puta sumnja prvo pala na istog mladića.

Saznavši to, policija je odmah provjerila kuću Sarinog momka, ali je tamo nije bilo. On tvrdi da sa Sarom nema nikakav kontakt i da Jelena kćerku treba da potraži na drugoj strani, a ne kod njega.

Od kada je na društvenim mrežama objavila apel, pojavila se informacija da je Sara viđena u jednom gradu u Srbiji, ali osim toga, o njoj nema drugih saznanja.

Kako nezvanično saznajemo, ovo nije prvi put da je Sara pobjegla od kuće. Naime, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je nestajala već šest puta. A svaki put je razlog njenog bježanja od kuće bila ljubavna veza.

Ipak, njeni roditelji su zabrinuti i žele da znaju gde im je kćerka. Ukoliko ste negdje vidjeli Saru ili znate nešto o njenom nestanku, možete javiti na broj telefona 061/261-05-70 ili informacije proslijedite policiji.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments