Savezna policija Njemačke donirala taktičke rukavice i zaštitna odijela GPBiH

Savezna policija Njemačke donirala je vrijednu opremu Graničnoj policiji BiH, kao što su taktičke rukavice i zaštitna odijela, ukupne vrijednosti oko 400.000 maraka.

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić istaknuo je da Savezna policija Njemačke kontinuirano pruža podršku Graničnoj policiji BiH.

– Prijateljska zemlja Njemačka prati naš rad i djelovanje od samog osnivanja ove policijske agencije i kontinuirano pruža podršku Graničnoj policiji BiH, kroz razne donacije i specijalističke obuke policijskih službenika. Naši policajci svakodnevno su izloženi pritiscima i opasnostima, a nova vrijedna donacija Savezne policije Njemačke uvelike će im pomoći u učinkovitijoj zaštiti državne granice i u borbi protiv svakog oblika kriminaliteta i suzbijanja nezakonitih migracija – izjavio je Galić.

Časnik za vezu Savezne policije Njemačke Florian Wedekind najavio da će i u idućem razdoblju biti partneri Graničnoj policiji BiH i podržavati daljnji razvoj te policijske agencije.

Dosad su realizirane brojne aktivnosti uz podršku Savezne policije Njemačke te donirane različite vrste opreme s ciljem operativnog jačanja Granične policije, a samim time povećanja opće i sigurnosti na granici, saopćeno je iz Granične policije BiH.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79