SDA-ovac brutalno izvrijeđap zastupnicu NiP-a: Muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom

Ismet Bećar (desno)

Izbor Marina Vukoje u Ustavni sud Bosne i Hercegovine izazvao je žestoke reakcije iz tabora SDA, usmjerene prema zastupnicima, liderima i članovima Trojke.

Među najviše napadanim je zastupnica NiP-a, Ajla Milišić-Pepić, koja je meta posebno uvredljivih i mizoginih komentara zbog svoje vjerske pripadnosti i nošenja hidžaba.

Ismet Bećar, PR sarajevske kantonalne organizacije SDA i bivši urednik Radija BIR, pridružio se brutalnim napadima, nazivajući Milišić-Pepić “muslimanskom političkom glupačom i kamenjarkom”. U svojoj objavi, Bećar je napisao:

“Ajla Milišić Pepić, zastupnica u Parlamentu Federacije s hidžabom, kojoj ste dali 3.705 glasova, koja je u Parlament ušla nakon što je Adnan Delić, kojem ste dali 11.563 glasa, podigao ruku za Vladu u kojoj će biti ministar, Čoviću vas je prodala s bismillom!”, naveo je Bećar.

“Vaša pseudoselefijska TV ikona, zvijezda halal cooking show-programa, polaznica alternativnih škola Kur’ana i hifza, žena, majka, kraljica… bošnjačka i muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom! Šta vam nije jasno?”, zaključio je Bećar.

Na njegov status, fanovi Bećara i SDA ostavili su još gnusnije komentare, uključujući prijetnje da Milišić-Pepić treba “na kolac nabiti” i “uništiti izdajnike”.

Postavlja se pitanje da li će nadležne institucije konačno reagirati na ove uporne prijetnje i pozive na nasilje, ili će čekati da se njihove prijetnje počnu ostvarivati u praksi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79