Sedmi dan potrage za tijelom djevojčice Danke

Nastavlja se sedmodnevna potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić u Borskom okrugu, nakon što su prošle sedmice uhapšena dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnika “Vodovoda”, koji su osumnjičeni za teško ubistvo u suizvršiteljstvu.

Pripadnici Uprave kriminalne policije iz Beograda i Bora aktivno pretražuju okolinu kuće osumnjičenog D.D., dok inspektori sa kamionom opremljenim za pretragu terena detaljno pregledavaju selo Zlot.

Jučer su pripadnici Sektora za vanredne situacije nastavili pregledavati obližnji potok, dok je pretraga šiblja oko močvare u selu Zlot i cijele pilane na imanju D.D. također obavljena.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju, a nakon desetodnevne potrage i detaljnih provjera, policija je uhapsila osumnjičene radnike “Vodovoda”. D.D., jedan od osumnjičenih, priznao je zločin, dok se drugi, J.S., branio šutnjom.

Uz njih, uhapšeni su i otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli u premještanju tijela na nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog D.D. nedavno je preminuo u Policijskoj upravi u Boru. Potraga za tijelom male Danke Ilić nastavlja se u nadi da će se pronaći ključni tragovi koji će otkriti mjesto.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79