Sedmi dan potrage za tijelom djevojčice Danke

Sedmi dan potrage za tijelom djevojčice Danke


Nastavlja se sedmodnevna potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić u Borskom okrugu, nakon što su prošle sedmice uhapšena dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnika “Vodovoda”, koji su osumnjičeni za teško ubistvo u suizvršiteljstvu.

Pripadnici Uprave kriminalne policije iz Beograda i Bora aktivno pretražuju okolinu kuće osumnjičenog D.D., dok inspektori sa kamionom opremljenim za pretragu terena detaljno pregledavaju selo Zlot.

Jučer su pripadnici Sektora za vanredne situacije nastavili pregledavati obližnji potok, dok je pretraga šiblja oko močvare u selu Zlot i cijele pilane na imanju D.D. također obavljena.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju, a nakon desetodnevne potrage i detaljnih provjera, policija je uhapsila osumnjičene radnike “Vodovoda”. D.D., jedan od osumnjičenih, priznao je zločin, dok se drugi, J.S., branio šutnjom.

Uz njih, uhapšeni su i otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli u premještanju tijela na nepoznatu lokaciju.

Brat osumnjičenog D.D. nedavno je preminuo u Policijskoj upravi u Boru. Potraga za tijelom male Danke Ilić nastavlja se u nadi da će se pronaći ključni tragovi koji će otkriti mjesto.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija