Semir (24) brutalno pretukao momka zato što je popio kafu sa njegovom djevojkom

Zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje podignuta je optužnica protiv Semira Begovića (24) iz Vareša, rekli su iz Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Naime, on je u aprilu ove godine u Brezi, u mjestu Podžupča, pretukao I.E. a sve nakon što je saznao da je njegova djevojka K. Dž. pila kafu sa oštećenim.

On je sa svojim vozilom „Opel Vektra“ zajedno sa maloljetnim R. A. i B. K. pratio vozilo kojim je upravljao I.E., nakon čega mu je popriječio put, zbog čega je I.E. zaustavio vozilo, a on je otvorio vrata njegovog auta i istom zadao više udaraca u predjelu lica, te ga prisilno izvukao iz vozila.

Nakon napada, Semir se brzo udaljio sa lica mjesta i vozilom otišao prema Podlugovima, nakon čega se ponovo vratio i sa maloljetnim R. A. prišao oštećenom kada su mu zadali udarac nepoznatim predmetom u predjelu lijeve strane lica, usljed kojeg udarca je oštećeni pao na pod, a oni su nastavili da ga udaraju nogama u predjelu stomaka i tijela.

Momak I.E. je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79