Šemsudin Mehmedović skuplja članove: Dva zamjenika predsjedavajućeg OV Vogošća pridružili se stranci Naprijed! BiH

Šemsudin Mehmedović skuplja članove: Dva zamjenika predsjedavajućeg OV Vogošća pridružili se stranci Naprijed! BiH


Stranci Naprijed! BiH pridružili su se Alija Gluhović i Nuško Suljević, aktuelni zamjenici predsjedavajućeg u Općinskom vijeću Vogošća.

Razlozi za pridruživanje

Gluhović i Suljević su istakli razloge za svoj prelazak u stranku Naprijed!, navodeći da ova politička platforma najjasnije artikulira potrebe i interese lokalnih zajednica, kao i države Bosne i Hercegovine. “Naprijed se zalaže za transparentnost, odgovornost i napredak, te vjerujemo da će naš doprinos i angažman unutar Naprijed dodatno osnažiti ove vrijednosti,” rekli su.

Ciljevi i očekivanja

Njihov cilj je raditi na konkretnim rješenjima koja će donijeti boljitak svima, a u okviru stranke Naprijed vide priliku za ostvarenje tih ciljeva kroz zajednički rad i saradnju. “Izgradnja političke stabilnosti je primarni cilj, osnažiti politički dijalog sa potpunim uvažavanjem drugog i drugačijeg. Na taj način postavljamo drugačije standarde i gradimo pozitivan politički narativ,” dodali su.

Poziv sugrađanima

Gluhović i Suljević su pozvali sve sugrađane da im se pridruže u ovom nastojanju, ističući da se jedino zajedničkim snagama može graditi bolja zajednica.

Dobrodošlica novim članovima

Predsjednik stranke Naprijed, Šemsudin Mehmedović, i potpredsjednik Vedad Silajdžić lično su poželjeli dobrodošlicu novim članovima, izrazivši zadovoljstvo njihovim pridruživanjem i vjeru u zajednički rad na unapređenju života u lokalnoj zajednici i državi.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija