Senad Ramović Becan odbio da se preda policiji te zapucao na njih?!

Senad Ramović Becan odbio da se preda policiji te zapucao na njih?!


Senad Ramović Becan ubijen je u okršaju sa policijom na području Novog Pazara.  Ramovića je locirala BIA u šumi, na teško pristupačnom području.

 

U akciji srpskih snaga bezbijednosti sinoć je u naselju Hotkovo kod Novog Pazara likvidiran Senad Ramović Becan. Ramović je iz tog sela i tu je imao vikendicu, ali je bio u tuđoj kući. Prilikom hapšenja odbio je da se preda i zapucao, zbog čega su snage bezbjednosti morale da ga likvidiraju.

Pojavio se i video snimak sa mjesta nemilog događaja

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Video Plus video news agency (@videoplus.rs)

 

“Utvrđeno je da se krio u ataru sela Hotkovo. Odmah su angažovani pripadnici specijalnih jedinica MUP-a sa siljem da ga uhapse. Međutim, on je odbio da se preda i pucao iz vatrenog oružja na policajce, koji su uzvratili i eliminisali ga”, navodi izvor “Blica”.

Inače, Senad Ramović Becan iz Novog Pazara, koji je zbog terorizma bio osuđen na 13,5 godina zatvora, ispričao je u jednom intervjuu da li je pripremao terorističke napade u Beogradu.

Ime Senada Ramovića ponovo je postalo aktuelno poslije terorističkog napada u Beogradu koji je samostrelom počinio Miloš Žujović, koji je po prelasku u islam uzeo ime Salahudin, kada je ispred izraelske ambasade strijelom u vrat teško ranio pripadnika srpske Žandarmerije Miloša Jevremovića, koji ga je potom neutralisao vatrenim oružjem.

Ramović je jednom prilikom u intervju za Happy televiziju rekao i kako smatra da su za njega Alija Izetbegović, pripadnici Armije BiH i odred El Mudžahid nevjernici.Sena


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija