Skandal: Profesorica iz Tuzle koja je studente nazvala kerovima pretukla muža na parkingu! (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija snimljena je na jednom parkingu u BiH.

Naime, u blizini jednog tržnog centra snimljena je tuča u kojoj je jedna žena pretukla muškarca.

Kako saznaje portal Crna Hronika, riječ je profesorici Edisi Trumić i njenom parteru profesoru Adnanu Hodžiću.

Edisa Trumić od ranije je poznata javnosti. Riječ je o predavaču koji je prošle godine na onlajn predavanju nazvala studente ,,kerovima”. Podsjećamo, njen mikrofon ostao je uključen tokom pauze, dok je navedena profesorica požalila se “ da su studenti KEROVI a dotični gospodin koji je boravio sa njom u prostoriji je rekao da studente ZAPIŠA/POPIŠA I KO NAS JE*E, te da je ona glavna”.

Kompletan događaj je zataškan, prof. Trumić je i dalje predavač na Farmaceutskom fakultetu u Tuzli.

Osoba koju je Trumić jučer fizički napala je prof. Adnan Hodžić, kako saznaje portal Crna Hronika.

Hodžić i Trumić su u vezi, a profesor je od nedavno postao redovni profesor na Rudarsko-Geološko-Građevinskom Fakultetu u Tuzli.

Studenti sa RGGF su od ranije pisali našem portalu žalbe prema ovom profesoru, te iznosili niz nepravilnosti koje profesor čini, od kašnjenja na zakazane ispite, do pravila koje je profesor samoinicijativno uvodio (ispit se može polagati samo ako je studentu to posljednji ispit na ovom fakultetu), a što je protivno svim zakonima vezanim za visokoškolsko obrazovanje.

U nastavku pogledajte kako se prof. Trumić fizički obračunala sa prof. Hodžić:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79