Slovenka skrivila nesreću pa ugrizla policajca

Prometna nesreća dogodila se u Poreču, a dolaskom policije je nastala mala drama jer je slovenska državljanka odbila alkotest te počela vikati na policijske službenike, a jednog je i ugrizla

U subotu oko 18 sati se u Ulici Mate Vlašića u Poreču dogodila prometna nesreća kada je 34-godišnja slovenska državljanka upravljala automobilom Peugeot, slovenske registarske oznake te je dolaskom do raskrižja s kružnom tokom prometa i Ulice Mate Vlašića zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom udarila u automobil Renault, pulske registarske oznake kojim je ispred nje upravljao 57-godišnjak.

Stradali dječak bio je na “banani”, prijatelji mladića koji je vozio gliser u šoku: ‘Velika tragedija’

Od siline udarca, Renault je odbačen na prometni otok, a u nesreći je lakše ozlijeđena putnica, 31-godišnja slovenska državljanka. Po dolasku policije na mjesto događaja, 34- godišnjakinja je počela sa vikom i omalovažavanjem policijskih službenika, odbila alkotestiranje te je uhićena.

Unatoč izdašnim upozorenjima, žena se nije smirila te je jednog policajca ugrizla dok je drugog fizički napala prenosi 24Sata.

U događaju su policijski službenici lakše ozlijeđeni, a nad osumnjičenom ženom je u tijeku kriminalističko istraživanje. Kako neslužbeno doznajemo Slovenka je predana u psihijatrijsku ustanovu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79