Smrt Dženana Čeligije potresla mnoge: Prijatelji se opraštaju od mladog bh. futsalera

Smrt Dženana Čeligije potresla mnoge: Prijatelji se opraštaju od mladog bh. futsalera


Vijest o iznenadnoj smrti 32-godišnjeg bh. futsalera, Dženana Čeligije, potresla je bh. javnost.

Podsjećanja radi, Čeligija je bio član Futsal kluba Konjic, a u karijeri je igrao još za Centar, Tango, Vilimdorf, Potpićan, kao i za kineski Čengdu.

Od posljedica srčanog udara na treningu preminuo mladi bh. futsaler Dženan Čeligija

Čeligija je imao stotine prijatelja pogotovo u svijetu futsala, a oproštajne poruke nekih od njih su bile izuzetno emotivne i najbolje pokazuju koliko je nesretni futsaler bio omiljen među svojom rajom.

– Teško mi je bilo šta pisati. I opet sam daleko… Volio sam te brate moj puno i zauvijek ćeš biti dio naše četvorke, poručio je putem svog Facebook profila nekadašnji fudbaler FK Sarajevo Kenan Handžić.

 

 

Emir Sipović, bh. futsaler, također se oglasio putem društvenih mreža emotivnom porukom povodom smrti svog velikog prijatelja:

– Ti si još jedan dokaz da Allah dž.š. uzima samo one najbolje. Dok sam živ ja, živiš i ti brate moj, da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi džennet, napisao je Sipović.

Još jedan poznati bh. futsaler, Amel Handžić označen je na Facebooku skupa s nekoliko prijatelja, a oni su se povodom Dženanove smrti oglasili riječima:

– Prerano je ovo sve moj Dženo, previše rano. Tvoja prva ljubav je lopta i tu si bio neponovljiv. Nevjerovatno je koliko si nam svima bio drag, ali Gospodaru su bio najdraži, stoji u objavi.

Poznat termin dženaze mladom bh. futsaleru Dženanu Čeligiji


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija