Snimkom svoje unuke, Dodik kupuje naklonost birača: Predsjednik čuva Republiku Srpsku

Snimkom svoje unuke, Dodik kupuje naklonost birača: Predsjednik čuva Republiku Srpsku


Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u posljedni mjesec predizborne trke ušao je veoma jako, s obzirom da je jučer na svom Twitter profilu objavio nekoliko tweetova sa svojim unucima, te ih nesumnjivo iskoristio u svrhu dobijanja glasova.

dČini se da lider SNSD-a nema granicu o borbi za vlast, a o tome svjedoče i njegove nove objave Twitteru, piše Oslobođenje.

On je, naime, objavio videozapis u kojem daruje svoju unučad povodom početka nove školske godine, ali indikativno je to da je Dodik fotografije i videozapise objavio samo mjesec dana pred izbore.

Ukoliko je neko sumnjao u namjere lidera SNSD-a, videozapis na kojem se nalazi njegova unuka Nika otklonio je sve dileme.

Dodikova maska “dobrog dede” pala je u vodu nakon što je objavio snimak na kojem malena Nika, na upit treće osobo o tome šta radi predsjednik, kaže kako on čuva ovu zemlju.

– Koju zemlju? Republiku Srpsku, rekla je Dodikova unuka.

Nakon ovog videosnimka, jasno se zaključuje da Milorad Dodik ne preza ni od čega kako bi odnio pobjedu na predstojećim izborima, a da li će uspjeti u tome saznat ćemo za mjesec dana.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija