Snimljen kako prilazi sudu prije eksplozije: Bulatović od ranije poznat policiji

Snimljen kako prilazi sudu prije eksplozije: Bulatović od ranije poznat policiji


 

Televizija Crne Gore večeras je objavila snimak sa nadzorne kamere na kojem se vidi kako Mladen Bulatović prilazi Osnovnom sudu u Podgorici nekoliko trenutaka prije nego što će na ulazu aktivirati bombu.

Bulatović je danas u 11.35 sati aktivirao eksplozivnu napravu.

Stradao je on, a povrijeđeno je devet osoba koje se nalaze u Kliničkom centru Crne Gore, piše RTCG.

Podgoričanin Mladen Bulatović (39), koji je stradao nakon što je na ulazu u podgorički Osnovni sud aktivirao ručnu bombu, nije imao zakazano suđenje pred tim sudom, niti je bio pozvan da dođe u tu pravosudnu ustanovu.

 

Iz Osnovnog suda su naveli i da je Bulatović u junu prošle godine osuđen kaznom rada u javnom interesu zbog krivičnog djela nedavanje izdržavanja.

Srđan Korać iz Kriminalističke policije kazao je novinarima prethodno da je M.B. (39) iz Podgorice poginuo nakon što je aktiviriao eksplozivnu napravu.

– Najvjerovatnije da je prilikom ulaska u zgradu Osnovnog suda aktivirao eksplozivnu napravu veće razorne moći – rekao je Korać.

Policija je kasnije navela da se najvjerovatnije radi o ručnoj bombi. Potvrdili su i da je povrijeđeno više osoba koje su transportovane u Klinički centar.

Direktorica KCCG Ljiljana Radulović kazala je da pet pacijenata ima fizičke povrede te da će četiri pacijenta biti primljena na dalje bolničko liječenje.

Predsjednica Osnovnog suda u Podgorici Željka Jovović kazala je da su godinama upozoravali na sigurnost u toj ustanovi. Ona je novinarima kazala da je današnji slučaj mogao da bude “mnogo gori”, prenose Vijesti.me.

Snimak kako Mladen Bulatović prilazi Osnovnom sudu u Podgorici nekoliko trenutaka prije nego što će na ulazu aktivirati bombu, možete pogledati OVDJE.

 



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija