SNSD vodi prljavi rat: Đajić iznio niz uvreda na Stanivukovićev račun, a Jerković prijeti novim Begićevim privatnim videom

SNSD vodi prljavi rat: Đajić iznio niz uvreda na Stanivukovićev račun, a Jerković prijeti novim Begićevim privatnim videom


Đajić najavio i Stanivukovićev opoziv nakon oktobarskih izbora, dok Begić (ozbiljno) smeta određenim strukturama HDZ-a

Predizborna kampanja još nije zvanično počela, a “topovski udari” se na sve strane bacaju iz dana u dan. Najveći rat se vodi trenutno između gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i predsjednika Gradskog odbora SNSD-a u gradu na Vrbasu Vlade Đajića i između kandidata za predsjednika Ivana Begića i određenih struktura HDZ-a kojima smeta njegova kandidatura.

Đajić je iznio niz uvreda na Stanivukovićev račun, a najavio je i njegov opoziv nakon oktobarskih izbora. Stanje u Banjoj Luci je, kazao je Đajić, katastrofalno. Nikad nije bilo gore, a nikad više para. Na čelu Banje Luke je, kazao je on, nestručna osoba. Đajić kaže da je Stanivuković “monstrum”.

– Zaigralo se neko dijete koje ne zna ništa, dobio položaj spletom okolnosti. Mi smo njega pustili da troši pare. Zaradićemo pare. I on troši nemilice, kombinacijama raznim. Zato sam ja tu, da ne dođe do grešaka koje se ne mogu popraviti. Ne smijemo da dozvolimo da unakazi grad, kazao je Đajić.

U PDP-u navode da Vlado Đajić ne bira riječi ni način u pokušajima da diskredituje gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, te da pokazuje mržnju i animozitet.

– Interesantno je da Đajić već nekoliko puta najavljuje opoziv, ali se ne usuđuje da ga pokrene i sada na talasu republičkih izbora, krijući se iza drugih, pokušava da najavi ono za šta nije imao hrabrosti proteklih 18 mjeseci. Postavlja se pitanje zašto, pored toliko najava, nisu pokrenuli opoziv do sada? Da li se toliko boje rezultata, pitaju u PDP-u.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija