Splitski ugostitelj iz restorana izbacio trudnicu sa suprugom i kćerkom

Splitski ugostitelj iz restorana izbacio trudnicu sa suprugom i kćerkom


Vrlo neugodno iskustvo dočekalo je jednog Splićanina, njegovu trudnu suprugu i djevojčicu u jednom restoranu u centru grada.

Muškarac je sa svojom porodicom izbačen iz lokala jer nisu htjeli ništa da naruče za jelo, nego su samo odlučili da popiju brzinsko piće.

U nastavku prenosimo Facebook status muškarca koji u svom rodnom gradu, očigledno, dobrodošao nije ako ne misli “da ostavi keš”.

Ono kad postaneš nepoželjan u svom gradu! Nakon dva mjeseca što nisam bio u centru Splita, odemo nas troje da prošetamo. Nakon nekog vremena na Pjaci odlučimo da sjednemo na piće u caffe i restoran.

Sjednemo za sto na kojem je cjenovnik s pićem. Nakon što je konobarica došla do nas i na engleskom nas pitala šta ćemo da jedemo, mi na hrvatskom odgovorimo da ćemo samo da popijemo piće. Konobarica kaže da možemo da ostanemo samo ako ćemo da jedemo.

Ja je zamolim da ostanemo samo kratko i popijemo piće jer je *** trudna i ne može više da šeta. Ona ode do menadžera i vrati se i kaže “NE MOŽE!”

Hvala vlasnicima i osoblju caffe i restorana na Pjaci. Zapitajte se sami za sebe što ste i kakvi ste kad zbog par eura izbacite trudnicu i curicu od dvije godine – napisao je na Facebooku, prenosi Dalmacija Danas.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija