Spriječen šverc: Nosili vreće marihuane preko granice

Crnogorska Granična policija izvršila je efikasnu operaciju koja je rezultirala sprječavanjem pokušaja šverca gotovo 65 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru. Uhapšena je jedna osoba u vezi s ovim slučajem, a MUP Crne Gore izdao je saopštenje s detaljima ovog uspješnog policijskog postupka.

Prema zvaničnim informacijama iz crnogorskog MUP-a, pripadnici Granične policije primijetili su dvoje ljudi kako nose vreće preko granice iz Albanije prema Crnoj Gori. Sumnjive osobe predale su vreće nepoznatoj osobi koja ih je utovarila u svoje vozilo i nastavila se kretati na teritoriji Crne Gore.

Incident se odigrao u jutarnjim satima na putnom pravcu Grabom – Dinoša, gdje su policijski službenici zaustavili vozilo kojim je upravljao N.P. (41) iz Podgorice. Detaljnim pregledom vozila, policija je otkrila i oduzela čak 60 PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje, sumnjajući da je riječ o opojnoj drogi marihuani. Ukupna težina pronađene droge procijenjuje se na oko 64,8 kilograma.

N.P. je odmah uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79