SPS zahtijeva smjenu direktora Vodovoda zbog problema s vodosnabdijevanjem

SPS zahtijeva smjenu direktora Vodovoda zbog problema s vodosnabdijevanjem


Gradski odbor Socijalističke partije Srpske (SPS) Banja Luka iskazuje nezadovoljstvo zbog učestalih kvarova i problema s vodosnabdijevanjem u gradu. Zbog alarmantne situacije i svakodnevnih izazova s kojima se suočavaju građani, SPS Banja Luka traži hitnu smjenu trenutnog direktora banjalučkog Vodovoda, Aleksandra Zolaka.

“Situacija je alarmantna. Svakim danom se pojavljuju nova žarišta, a sve veći broj građana strahuje da će i u njihovim naseljima doći do nestašice vode. U 21. vijeku, ne možemo sebi dozvoliti da naši sugrađani, na temperaturama od 40 stepeni, ostanu bez osnovnog resursa kao što je voda,” izjavio je predsjednik Gradskog odbora SPS Banja Luka, Saša Gligorić.

Gligorić je naglasio da direktorska pozicija nosi veliku odgovornost i da na čelo Vodovoda treba doći stručna i kvalifikovana osoba koja će osigurati stabilno i pouzdano vodosnabdijevanje.

“Naš cilj je da Banja Luka ima stabilno i pouzdano vodosnabdijevanje, dostojno života u savremenom društvu,” dodao je.

Socijalistička partija Srpske apeluje na nadležne institucije da hitno reaguju i preduzmu sve potrebne korake kako bi se osigurao kontinuitet u snabdijevanju vodom te zaštitila prava i zdravlje svih građana Banje Luke.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija