Šta Goganović iz SNSD radi sa predstavnicima SAD

„Aleksandar Goganović, mladi kadar SNSD, zamjenik ministra odbrane BiH u Savjetu ministara, sastao se zajedno sa delegacijom tog ministarstva sa predstavnicima Sjedinjenih Američkih Država.“- napisala je Jelena Trivić na objavi. Ona kaže da ostaje nejasno da li je Goganović prisustvovao sastanku da bi pokušao pregovarati nešto za svog šefa, Milorada Dodika, da bi čuo šta će o njemu pričati, ili je kao pravi stranački vojnik otišao da ispuni riječi „generala” da im kaže da su “Rudonje” i pokaže im srednji prst?!

„Vlada Republike Srpske je zvanično donijela (nebuloznu) odluku da prekida odnose i saradnju sa ambasadama SAD i Velike Britanije, što nije smetalo Goganoviću da uredno sastanči i fotografiše se sa američkim ambasadorom Majklom Marfijem. Slijedeći svog vrhovnog vođu pripadnici režima pokazuju da su najjači na riječima, dok su im djela dosta mlaka.“- zaključila je Trivićeva.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79