Šta se jede u Izbornom štabu? Novinare počastili pečenjem i kolačima, puni frižideri pića, a neke dočekali sendviči

Šta se jede u Izbornom štabu? Novinare počastili pečenjem i kolačima, puni frižideri pića, a neke dočekali sendviči


U Izbornom štabu SNSD pobrinuli su se da brojne novinarske ekipe, koje izvještavaju iz prostorija ove stranke, ne ostanu gladne. Domaćini su tako pred novinare donijeli pečenje, raznu mezu i salate, ali i kolače. Novinari se mogu osvježiti i raznim bezalkoholnim pićima.

U prostorije SNSD počeli su da pristižu i pojedini kandidati među kojima je Radovan Kovačević, Snježana Novaković Bursać i Irena Joldžić, ali i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH, Milan Tegeltija, poslanik Momčilo Antonić i drugi piše Srpskainfo.

U SNSD su za sada uvjereni u pobjedu svojih kandidata Milorada Dodika i Željke Cvijanović. Ističu da na pojedinim biračkim mjestima Dodik i Cvijanovićeva ubjedljivo vode, te očekuju da će uskoro moći proglasiti pobjedu.Inače, u štabu SDS takođe su brojne novinarske ekipe, ali se domaćini ne mogu pohvaliti dobrim uslovima za rad medija. Nema stolova, dovoljno stolica za sjedenje, kao ni električnih priključaka za opremu.

Da je u štabu SDS nešto skromnije, pokazuje i to da su za prisutne donijeli sendvče, vodu i sokove.

U PDP su pripremili zakusku za novinare nakon prvog presa, a tu je i pun frižider sa pićem kojim ekipe mogu slobodno da se služe, a neke kolege komentarisale su da im je ovo prvi obrok danas.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija