Stanivuković nakon incidenta koji je napravio u školi: Nije bilo kriminala u izgradnji

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković odbacio je danas sumnje da je bilo kriminala prilikom gradnje i opremanja osnovne škole u banjalučkom naselju Ada te najavio krivične prijave.

– Oštro odbacujem klevete i optužbe SNSD-a za izgadnju i uređenje osnovne škole u naselju Ada. Javna nabavka, “e-aukcija” i sve zakonski propisane procedure su sprovedene na pošten i transparentan način prilikom kojih je izabran najpovoljniji ponuđač – naveo je Stanivuković na svom profilu na platformi X (bivši Twitter).

Objekat škole, kako se dodaje je površine 2000 metara kvadratnih, a opremljen je za 250.000 KM!

– Na zvaničnoj stranici Grada je objavljena sva tenderska dokumentacija koja svjedoči tome. Za izrečene klevete podnijećemo krivične prijave – poručio je Stanivuković.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić, podsjetimo, pozvao je danas nadležne službe da provjere da li je bilo kriminala tokom gradnje i opremanja objekta područne Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u naselju Ada iz donacije Srbije, te ima li osnovane sumnje da je Stanivuković u to umiješan.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79