Stanivuković poručio građanima: Nikada neću poslati policiju na vas

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković rekao je da nikada neće slati policiju na građane Banje Luke, prenosi Oslobođenje.

– Banja Luka postaje slobodna. Mi volimo ovaj grad. Naš grad hoće da blokiraju. I da prvi put postavljaju zahtjeve koje nikada nisu postavljali. I zbog toga danas nemam budžet, rekao je Stanivuković.

On je rekao da će se narodi desiti onima koji ne budu radili kako narod želi.

– Ne znam smije li skupštinska većina da izađe. Vodim grad još malo sto dana. Proći će blokada. Brzo. Jednu stvar znam: dok god služim svom narodu, imaću obraz da izađem ispred svog naroda, kazao je Stanivuković.

Stanivuković je rekao da u 18 sati kreće nova runda pregovora u vezi sa budžetom Grada.

– Krenuli smo u borbu protiv kriminala i korupcije. Dao sam riječ da onog ugostiteljskog objekta neće biti i tako će se desiti. Niko se više ne voza službenim autima i zato smo uštedjeli duplo na gorivu. Našim tijelima i životima branimo ono za šta smo se izborili na izborima – istakao je Stanivuković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79