Stanovnici Dervente se žale: Ovo je direktor osnovne škole, u pripitom stanju je često, druži se sa narkomanima!

Na Facebook stranici pod imenom Град Дервента – Grad Derventa podijeljena je zanimljiva fotografija na kojoj se navodno nalazi Ljubiša Đurić, direktor jedne osnovne škole u ovom gradu na sjeveru BiH.

Portal Crna Hronika prenosi u nastavku ovu objavu:

,,Ima li kraja bahatosti direktora JU OŠ “Nikola Tesla” Derventa – Ljubiše Đurića?

Ovaj kadar SNSD-a inače poznat u gradu kao alkoholičar i korisnik raznih opijata, koji se u takvom stanju drznuo napasti i patrolu policije u jednom poznatom Derventskom lokalu.

Čovjek koji se druži sa licima hapšenim za dilovanje narkoticima. Protiv njega se vodi krivični postupak zbog malverzacija sa gorivom, godinama su radnici podizali novac za prevoz i vraćali novac njemu kao i prethodnoj direktorici Elviri Miljić, tako da su oštetili budžet i radnike na desetine hiljada maraka.

Sve to nije dovoljno pa radnike škole maltretira, psihički zlostavlja, vrijeđa i ponižava na sjednicama Nastavničkog vijeća, poziva u kancelariju i prijeti.

Zbog toga ima nekoliko prijava u policiji.

On je inače poltron Igora Žunica (šefa Kluba poslanika u NS RS i predsjednika Gradskog odbora SNSD Derventa) i javno sve hvali, dok je njega ne može mu niko ništa.
Pitamo policiju i ostale organe u državi mogu li stati u kraj ovakvim pojedincima?

Dosta je više ćutanja!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79